Warning: A non-numeric value encountered in /home/cokbasit/public_html/wp-content/themes/buzzmag/single.php on line 25

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cokbasit/public_html/wp-content/themes/buzzmag/single.php on line 25
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-36927808-1'); htc chacha yazılım güncelleme nasıl yapılır ? - Gsm Destek SitesiGsm Destek Sitesi
SON DAKİKA

htc chacha yazılım güncelleme nasıl yapılır ?

htc chacha yazılım güncelleme nasıl yapılır ?

htc chacha yazılım güncelleme yapmak çokbasit :)

ihtiyacınız olan tek şey kablosuz ağ yani internet bağlantısı. telefonumuzun şarjı full olmalı yada şarj kablosunu bağlayıp işleme başlayabilirsiniz. telefonumuzdan ayarlar’a giriyoruz en alta inip telefon hakkında’ya tıklıyoruz listenin en başında Yazılım güncellemeleri’ne girip Şimdi Kontrol Et’e tıklayıp güncellememiz varsa eğer güncelleme işlemini otomatik olarak yapabiliyoruz.

not:güncelleme sırasında telefona dokunmayın. olası problemlerden sorumlu değiliz.bu problem olacağı anlamına gelmiyor ama hatırlatmak istedim.

musti
Latest posts by musti (see all)
Başlıklar: , , ,

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.

SİZİN İÇİN ÖNERİLİYOR

22 Eylül 2013, 17:52

General Mobile Discovery 3G nasıl açılır ? nasıl kapatılır ?

General Mobile Discovery 3G nasıl açılır ve nasıl kapatılır ?

Bu konuyu 3G hizmeti kullanmak istemeyenler veya belirili süreler için 3G hizmetinden faydalanmak isteyenler için dile getiriyorum.Böyle konumu olur diyorsanız tamda böyle bir konu olmalı diye düşündüğüm için bugün bunları okuyorsunuz :)

öncelikle bir ayar yapacaksak ayarlara girmeyi bilmeniz gerekiyor bunu bana anlattırmayın şimdi :) ayarlara girince daha detaylı görünüm için ekranımızı sola sürükleyip tüm ayarlar kısmına geçiyoruz. baştan 3. seçenek olan mobil ağlar’a tıklıyoruz.bknz 1. resim.

Screenshot_2013-08-27-00-45-32

daha sonra açılan menüden 2. seçenek olan 3G hizmeti’ne tıklıyoruz ve devam ediyoruz. bknz 2.resim

Screenshot_2013-08-27-00-44-41

ve yine açılan yeni menümüzde 3G’yi etkinleştir’e tıklayıp( bknz 3.resim)hangi hattımız üzerinden 3G hizmeti alacağımızı seçebilir veyahut kapalı konuma getirerek 3G hizmetini bir sonraki ihtiyaç anımıza kadar kapatabiliriz.

Screenshot_2013-08-27-00-44-45

Not: resimlere bakmak zorunda değilsiniz bakmadanda yapabilirsiniz :)

musti
Latest posts by musti (see all)

Devamını Görüntüle