Merhaba , ios cihazınıza dışarıdan ipa ve deb uygulamar yüklemek isterseniz bunun için yardımcı bir programa ihtiyacınız olacaktır. Benım favorim ve size tavsiyem vShare uygulamasıdır.

Bunun için şu adımları takip etmeniz gerekiyor.
- Safari’yi açın.
- http://v.appvv.com/en/ adresine gidin.
- “Download/Install vShare’ tıklayıp vShare’yi kurun.
- Kurulum bittikten sonra telefonunuzun menüsünde vShare’yi bulabilirsiniz.

Bir diğer yöntem ise
- Cydia’yı açın
- Manage -> Sources -> Edit -> kısmına giderek Add seçeneğine tıklayın.
- “http://repocydia.com”yazarak Add Source butonuna tıklayarak kaynağı ekleyin.
- Şimdi search kısmına gelerek“vShare ″ –yazarak arayın ve kurulumu tamamlayın.
Ayrıca vShare’nin size sunduğu market sayesinde bir çok uygulamayıda indirebilirsiniz. AppeStore’da olmayan bir çok farklı uygulamayı yada AppleStore’da ücretli satılan bir çok uygulamayı burada ücretsiz olarak bulabilirsiniz.
Başlıklar:
installus alternatifi uygulamalar,
iphone ipa uygulama nasıl yüklenir,
vshare kurma anlatımı,
vshare nasıl kurulur
Merhabalar arkadaşlar. ios 7 de ekran döndürme kapalı açmak istiyorum yada ekran döndürme açık kapatmak istiyorum ama bir türlü ios 7 de ekran döndürmeyi bulamıyorum diyen arkadaşlar için size en kısa yoldan ekran döndürme kilidini nasıl açıp kapatabileceğinizi anlatacağım.
Telefonumuzun ana menüsü aşağıdaki resimdeki gibi açık durumdayken ekranın alt kısmından yukar doğru parmağımızı sürüklüyoruz.

Karşımıza hemen aşağıdaki resimdeki menü geliyor.
Resimdeki kırmızı halka içindeki butona tıklayınca,
Ekran Döndürmeyi Açık/Kapalı olarak ayarlayabiliriz.

ios 7 ekran döndürme nasıl yapılır sorusuna cevabınızı alamadıysanız veya anlayamadıysanız yorum atın yardımcı olalım.
Devamını Görüntüle