Merhabalar;
Galaxy S4 için Root yetkisine Sahip olmak isteyen arkadaşlar için denemiş olduğumuz en sağlam en az riskli root yöntemini sizlerle paylaşıyorum.(kesinlikle denediğim yöntemleri paylaşıyorum ve root dosyasına güveniyorum. Root önemli bir olaydır Her bulduğunuz dosyayla Root denemeyin sonra üzülürsünüz.)
Öncelikle S4’ü Root etmek istediğinize emin olmalısınız. Ve bu işlerden biraz anlıyor olmanızda fayda var. Anlamıyorsanız yapmayınız. yanlış bir yükleme Telefonunuzun Çöpe gitmesine neden olabilir.
S4 ümüzü Root etmek için Odin Downloadere ihtiyacımız olacak. Benim Sizlerle paylaşacağım Root dosyalarıyla birlikte odin yazılımıda olduğu için extradan odin downloader indirmenize gerek yok.
Aşağıdaki vereceğim dosyalardan telefon modelinize uygun olan dosyayı indirip arşivden çıkardığınızda Root dosyası ve Odini Göreceksiniz.
Odini çalıştırıp PDA kısmından paket içindeki root dosyamızı seçiyoruz.
S4 ümüzü download moda alıp usb ile bilgisayara bağlıyoruz.(Bakınız: S4 Download Mode)
ve Start’a basıyoruz işlem bitene kadar cihazı usbden çıkarmıyoruz.
Telefon yeniden başlıyor ve artık S4 ümüz Rootlu SuperUser yetkisine sahip oldu.

S4 Root Dosyaları: modelinizi dikkatli seçiniz..
Samsung GT-I9500 Root File
Samsung GT-I9505 Root File
Samsung GT-I9505G Root File
Samsung SGH-M919 Root File
Başlıklar:
galaxy s4 root etme yöntemi,
i9500 nasıl root edilir,
i9500 root dosyası,
i9500 root nasıl yapılır,
i9505 nasıl root edilir,
i9505 root dosyası,
i9505 root nasıl yapılır,
s4 nasıl root edilir,
s4 nasıl root yaılır,
s4 root yapma,
samsung galaxy s4 root dosyaları,
samsung s4 root etme
Samsung E1205Y Türkçe dil yüklemek için Volcano Box’a ihtiyacımız var. Eğer Volcano Box’ınız yoksa zahmet edip okumanıza gerek yok.
Spreadtrum işlemcili Samsung E1205Y cihazımız için Driverleri buradan indirebilirsiniz.
E1205Y türkçe flash dosyasınıda burdan indirebilirsiniz. (dns ayarı değiştirmeden siteye erişemeyebilirsiniz.)
ihtiyacımız olan diğer birşey ise D880 usb kablo veya spt box E210 numaralı kablosu.
Artık işlemlere başlayabiliriz. olabildiğince açık ve resimlerle destekleyerek anlatmaya çalışacağım.
Telefonumuz kapalı konumda bataryasız orta tuşa basarak usb kabloyu bağlıyoruz ve driverleri yüklüyoruz.
daha sonra aygıt yöneticisinde ilk resmimizde olduğu gibi SCI USB2Serial portunu görmeniz lazım.

Driveri kurduysak artık volcanoyu açıyoruz ve soldaki menuden SPD sekmesinetıklıyoruz açılan pencerede Boot File kısmından Built in boot 6500/6530 olanı seçiyoruz.(e1205y cihazların işlemcisi spd6530)
Flash File Kısmındanda indirdiğimiz flash dosyasını seçiyoruz.
Resimdede gördüğümüz gibi write flash a tıklayıp ardından Auto detect pinouts un işaretini kaldırıyoruz.

Buraya kadar doğru şekilde yaptıysak artık Run yani Çalıuştıra tıklayabiliriz. Gelen uyarıya evet diyerek devam edelim.

eğer başka bir sıkıntıyla karşılaşmadıysanız alttaki resimde olduğu gibi işlemin başladığını görebilirsiniz.





işlemimiz resimlerde gördüğünüz gibi %100 olup bittiğinde telefonunuzun bilgisayarla olan bağlantısını kesip açabilirsiniz.
açılmazsa bataryayı çıkarıp takarsanız açılacaktır.
ufak bir hatırlatma yapmak gerekirse cihaza full flash attığımız için imei değişecektir ve şebeke gelmeyecektir. Bu sorunu çözmek için de vereceğim linkten devam edebilirsiniz.herkese başarılar.
buradan şebeke sorununu çözebilirsiniz.
Devamını Görüntüle